Una jornada plena de cultura i creativitat

Punt de trobada anual entre els nostres socis i sòcies i la posada en escena de Mascanada6. Volem presentar la nostra associació a tothom i fer d’aquest dia tan especial una activitat més del calendari cultural ganxó. Música, tallers, teatre, literatura…

9 d’abril 2022
Jardins Juli Garreta
Us esperem!

9 – 10 h

Assemblea General

Tant si ets soci o sòcia de Mascanada6 com si no, t’esperem! Estarem una estona parlant de l’associació, les activitats que hem fet, les que volem fer i la programació actual.

També us explicarem com ens imaginem la comunitat creativa de Mascanada6 i com contribuir-hi.

I per acabar, us posarem el dia de com ens els gastem!

11 – 13 h

Escola de rock

Amb la col·laboració de l’associació Bitlab i l’escola Eumes, us oferim un matí ple de tallers familiars al voltant de la música, perquè el rock i l’electrònica són cultura i ens agraden a tots!

Tallers de cartelleria i xapes

Farem un primer taller de cartelleria, a càrrec del dissenyador gràfic Guillem Bosch, que ens acompanyarà per dissenyar, dibuixar i pintar pòsters de concerts, així com altres peces gràfiques i il·lustracions musicals. En el segon taller, de la mà de l’artista plàstica i tèxtil Sofia Zunino, aprendrem a reutilitzar materials aplicant tècniques de creació per a produir xapes.

Taller de postals audiovisuals

Què li diries al teu jo del futur? I al del passat? Alguna recepta per a viure en un món més solidari, més just i socialment més responsable? Aquest serà un taller d’experimentació visual i sonora on enregistrarem testimonis audiovisuals al ritme de la música en clau de “video-matón”. Poesies, escrits i frases per la solidaritat!

Taller de música electrònica

Eumes ens prepara un taller de producció musical amb tablets per als més joves. Utilitzant dues aplicacions, aprendrem a crear música pròpia de la manera més divertida i despertar la creativitat que portes dins.

Taller de rock

La interacció i el diàleg entre músics i públic és un dels regals de la música en directe. De la mà de Xavier Calvet i la seva banda, els més petits podran participar i formar part del concert de rock.

13 – 15.30 h

Dinar Paella&Songs

Cuinar una paella i cantar, això és el que ens oferirà Paella&Songs en aquest dia tan especial. Una fusió de gastronomia i música.

Un maridatge que no sabem ben bé si serà un concert on es menja o un bon dinar on se sent música… Però segur que us agradarà!

Donació: 8 € (socis/es d’M6: 6 €).

Comprar tiquet

15.30 – 18.30 h

Tarda de teatre, plàstica i música

Després de dinar, tres hores més perquè gaudiu del teatre, la plàstica i la música. Un espectacle de “minúscul” format, un taller de peixos voladors i un espai musical a la vostra disposició:

Cia. MisstwoMystic

Aquesta companyia de microteatre i poesia intel·lectualment disruptiva ens porta “¡Asalto al paraíso!”, un univers de capses de llumins on la Piròmana d’Argos escup sofre i encén els mots en cada món. És un espectacle que espetega entre els dits, és a dir, de petit format. Així que agafeu tanda, farem quatre sessions de 20 minuts (capacitat 10 persones per sessió).

Peix Blau volador

Cocuarts en ofereix un taller homenatge al nostre Peix Blau. Una pràctica basada en reserves i tintures de roba, on els participants gaudeixen del procés des del primer moment i en forma de joc. El resultat és un peix de roba que vola amb el vent. Vine i emporta’t el teu peix volador!

Espai JAM

Escenari obert a tothom, per barrejar músics, estils i públic. Vine amb el teu instrument i improvisa!

18.30 – 19.30 h

Litus

Aquest grup peculiar ens oferirà un concert de versions de rock, a vegades diferents però sempre divertides: U2, REM, Queen, Beatles, Oasis, Pearl Jam, Nirvana… A cridar! Punys amunt!

Durant tot el dia

Intercanvi de llibres

Bookcrossing a disposició de tothom, per a totes les edats i preferències literàries. Us podreu endur un llibre a casa o els que vulgueu!

• • •

També tindrem la Central M6, el punt d’informació de l’associació, on podreu saber com treballem i com formar part d’aquest moviment. Els socis/es despistats podreu recollir la vostra bossa!
…i hi haurà servei de bar, per evitar deshidratacions!