CREATIVITAT SONORA

Mitjançant els sentits, ens connectem al nostre entorn, però la multitud d’inputs i la superpoblació visual ha acabat per saturar-nos i ha fet que els passem directament per alt en la majoria de casos. Però existeix una vibració que ens connecta a l’entorn des d’abans de néixer i que s’instal·la al nostre cervell per sempre; es tracta del so. De la mà de Teen Radio (Sergi Marin), iniciem aquests nous tallers dedicats a la creació sonora.
Més informació

PLÀSTICA

Promoure el talent artístic i habilitats creatives dels alumnes. Ensenyar als nens, nenes i joves a fer ús de les seves pròpies eines; deixar-se anar creativament, expressar-se sense restriccions, a aprendre el valor de la col·lectivitat… Desenvolupar la creativitat, el coneixement, la innovació i el creixement personal en l’educació infantil i juvenil. Descobrir l’art com a eina de suport i utilitzar-la pel desenvolupament personal dels infants. Gaudir i créixer amb totes les arts plàstiques.
Properament

TEATRE

Crear històries, inventar personatges i explorar la nostra creativitat i possibilitats expressives. Descobrir el joc teatral a partir de la feina en equip, la cooperació i el coneixement del propi cos, la veu, l’espai i diversos elements escènics. Desenvolupar capacitats i habilitats que transcendeixen l’escena, com aprendre a gestionar les emocions, proposar idees i adaptar-nos a les dels altres. Desenvolupar l’escolta i la lectura del llenguatge no verbal.
Properament