Pony Hunt

07/10/2022 – 21:30h
Ermita de Sant Amanç
Socis: 8€ / No socis: 10€

Dark folk americà amb veu de dona
Les cançons de Jessie Antonick beuen de les arrels del folk americà amb una forta influència del blues de Nova Orleans. El cor i les mans de la Jessie es consumeixen contínuament per la seva passió per escriure cançons, construir i crear espais: una compulsió per crear i evocar emocions, creant mons on l’esperit pot vagar lliurement i on una ment errant pot trobar casa.
Nascuda a Califòrnia, criada a Chicago i transformada per Oakland, va veure la llum com a artista a Nova Orleans. Antonick va descobrir l’amor per la música molt aviat a les sales de concerts i a les botigues de discos de Chicago. De petita va ser captivada pels artistes doo-wop i més endavant es va emocionar per l’indie i el punk rock quan era adolescent. Va ser el seu descobriment dels estils clàssics americans el que la va inspirar a aprendre a tocar la guitarra.

Entrada

Entre la música i la paraula

08/10/2022 – 19:30h
Ermita de Sant Amanç
Activitat gratuïta

Poesies ganxones amb música
Un grup de poetes ganxons i el “Trièdric trio” acompanyats d’altres músics ens proposen una unió simbiòtica entre poesia i música, i que ambdues disciplines es beneficiïn recíprocament dialogant en un entorn privilegiat. Respirant-se l’una a l’altra esperem que també aparegui la màgia de l’escolta entre els assistents, les notes i sons creats pels músics i les paraules recitades pels poetes.
Músics: Jaume Olivé (guitarra), Josep Puigdemont (guitarra), Júlia Olivé (guitarra), Dolors Masferrer (guitarra), Mercè Moret (cant) i Alba Rocosa (flauta).
Poetes i rapsodes: Àngela Ribas, Danae Jiménez, Mª Pau Illana, Paula Olivé, Carme Palahí, Adrià Auladell, Joana Mallol, Noèlia Bau, Carla Ducat, Jordi Juanola i Sílvia Jiménez.

Gratuït

Luw

22/10/2022 – 20:30h
Ermita de Sant Amanç
Socis: 8€ / No socis: 10€

Còsmic pop
Lluís Costa presenta en format solo el seu treball amb Luw “Viatge a la immensitat” presentant les cançons reduïdes a la mínima expressió, tal com es van crear. Veu i guitarres elèctrica i acústica, combinades amb algun loop o base atmosfèrica de sintentizador d’inspiració en directe. La lletra i els versos sense artificis ni maquillatges. Ens presentarà les cançons de “Viatge a la immensitat” entremesclades potser amb alguna tornada dels seus grups preferits.
“Viatge a la immensitat” (LCB Music) és un disc de llenguatge musical universal, enregistrat i produït a foc lent pel mateix Lluís Costa als estudis Soundclub Studio, on se’ns parla del pas del temps, dels somnis, dels viatges, de planetes i platges desertes, de la terra i l’amor a la vida. Música optimista, amb ànima i esperit per aquests temps que corren.

Entrada

CARLA

11/11/2022 – 21:30h
Ermita de Sant Amanç
Socis: 8€ / No socis: 10€

Pop electrònic
Els batecs d’aquest projecte personal escrit amb majúscules es mouen entre els més moderns estils del pop i l’electrònica més suggerent. La vigatana Carla Serrat presenta el seu darrer àlbum “Reflection”. Un punt de trobada entre el so synth-pop, el neo-soul i l’electrònica més elegant on a través de compartir el procés creatiu amb altres músics ha sumat nous matisos sonors a les seves composicions.
Les seves cançons parlen de la necessitat d’introspecció, de connectar amb un mateix, de la solitud com a espai per a la reflexió. De la recerca del jo entre una marea de moments vitals confusos. Dels instants en els quals tot es redueix a no defallir. La necessitat de l’esperança. Preguntes a l’aire, bumerangs existencials, diàlegs amb ressò, peces d’un trencaclosques.
Emocionant, fràgil i alhora melancòlica i ballable, l’amalgama compositiva de CARLA es nodreix d’una veu seductora, una presència captivadora, ressons corals multiplicats en loop, paisatges evocadors que emergeixen de teclats i sintetitzadors, i frenètics ritmes sintètics combinats amb altres analògics.

Entrada

Adam Giles Levy

25/11/2022 – 21:30h
Ermita de Sant Amanç
Socis: 8€ / No socis: 10€

Acustic Blues
Cantant, compositor i guitarrista anglès, la música d’Adam Giles Levy és una mescla de la bondat acústica del blues, rock apocalíptic i folk cinematogràfic fosc, amb una posada en escena elegant i sorprenent. Utilitza les seves lletres per reflexionar sobre les grans preguntes de la humanitat, creant un espectacle en directe carregat d’emocions.
El seu LP de debut “Wake of Disarray” (Hillside Global – novembre de 2022) està inspirat en la reflexió tranquil·la, el pas temps al ritme de la natura i poderoses escenes evocades per alguns dels seus escriptors i sèries preferits. Amb unes cançons dinàmiques i profundes, aborda temes tan diversos com l’emergència climàtica, l’espiritualitat i les injustícies socials provocades pel sistema econòmic actual.
Nascut a Surrey, Anglaterra, el viatge musical de l’Adam va començar quan ja tenia trenta anys i de manera autodidacta. L’Adam té un estil propi, una carrera de dret a l’esquena i el domini de tres idiomes havent viscut a en cinc països diferents. Una persona que acumula moltes experiències d’aquesta vida i d’aquest món, de les quals es desprèn la profunditat de les seves creacions.

Entrada

Gala Nell

02/12/2022 – 21:30h
Ermita de Sant Amanç
Socis: 8€ / No socis: 10€

Indie pop
Una de artistes emergents amb més projecció, que s’ha fet un lloc al panorama nacional del pop-indie més actual i juvenil. Amb una posada en escena intimista, acústica, i acompanyada de la seva guitarra i el seu piano, aconsegueix arribar a l’interior de l’espectador amb una interpretació càlida i propera, fent partícips al seu públic amb les seves cançons més populars.
Gala Nell és capaç d’omplir l’escenari només amb la veu, els instruments i un loop pedal que actua com una autèntica banda a l’escenari.
Cantant, compositora i productora de tots els seus temes, ha sigut artista Radar Espanya, portada a Spotify durant tot un mes, i ha estat inclosa en algunes de les playlist més seguides de la plataforma. Cançons como “Ojitos caramelo”, “Pizza”, o “Cuando anochece” son himnes a l’amor i al desamor, melòdics i atrevits, que han obtingut ja milions de reproduccions.

Entrada

Joan Colomo

16/12/2022 – 21:30h
Ermita de Sant Amanç
Socis: 8€ / No socis: 10€

Pop lliure pensador
Un concert per escoltar, cantar i parar atenció al discurs dur i clarivident que reflecteix diferents realitat quotidianes. Amb una veu dolça i melodies de guitarra amables i íntimes, embolica la realitat més crua, com si d’un bombó enverinat es tractés.
Probablement Joan Colomo no necessiti gaires presentacions. Com a artista en solitari ha trobat un nou vehicle d’expressió, probablement el més personal i íntim dels molts que ha pilotat a la seva prolífica carrera musical, situant-se sens dubte com un dels cantautors més autèntics, brillants i innovadors del nostre panorama musical. Amb la seva coneguda bicefàlia cultural, entre les seves arrels navarreses i el seu arrelament als turons del Montnegre, Colomo dona una revolucionària volta de rosca a la cançó castellana i a la cançó catalana. Amb una lírica inèdita fins ara, se’ns descobreix com un mestre de la cançó de protesta, amb el nihilisme polític com a capçalera i l’amor per les relacions humanes com a alternativa a la brutícia mundana, Colomo confronta una agressivitat brutal de continguts amb una commovedora candidesa formal.

Entrada

Art&Vi

14/01/2023 – 19:30h
Ermita de Sant Amanç
Socis: 15€ / No socis: 18€

Pintura enològica, per CocuArts
Un taller per a adults on combinarem les arts plàstiques amb el vi, amb l’objectiu d’obtenir una sinergia d’aromes, sabors, sensacions i colors.
No cal saber dibuixar, només deixar-se anar a ritme de pinzellades i petits glops de diferents vins. Experimentar amb diferents intencions sobre paper d’aquarel·la i trobar l’harmonia de gustos i aromes, com trobar a través del pinzell les diferents tonalitats i intensitats.
“El vi és l’únic obra d’art que es pot beure” (Luis Fernando Olaverri)

Inscripció

Lia Sampai

27/01/2023 – 20:30h
Ermita de Sant Amanç
Socis: 8€ / No socis: 10€

Cançó ebrenca
Un concert de veu i guitarra que endolcirà la vetllada a l’ermita amb les composicions i la veu única de Lia Sampai. Els seus referents més estimats són Raimon, Maria del Mar Bonet, Lluís Llach, Édith Piaf, Jaques Brel i Georges Brassens.
Lia Sampai s’endinsa en el món de la música l’any 2017 concursant en certàmens de cançó d’autor. De manera gairebé instintiva, autodidacta, comença a compondre les seves cançons, recolzant-se en la paraula i la interpretació dels seus versos acompanyats de forma magistral per una veu amb molta personalitat i carisma.
A “Amagatalls de llum” Lia Sampai parla d’amor, lluita i llibertat acompanyada del guitarrista i arranjador Adrià Pagès.

Entrada

Robòtica Marinera

04/02/2023 – 11h
Ermita de Sant Amanç
Socis: 10€ / No socis: 15€

Aprèn a pescar els teus robots Dash, per clauTic
Taller de robòtica amb temàtica marinera per a nens de 7 a 12 anys, on a través de la tecnologia els ensenyarem a pescar els seus robots Dash.
En aquest taller digital els nens i nenes aprendran a programar els robots Dash per tal que es puguin moure per diferents indrets del mapa de joc on hauran de recollir un conjunt de peixos i portar-los a la platja.
A nivell tècnic aprendran a programar els robots per tal que facin diferents moviments i girs, llums i sons. Un taller ambientat al mar, amb una platja i diversos peixos dels quals també aprendrem algunes curiositats.

Cancel·lat

F.U.M

18/02/2023 – 20h
Ermita de Sant Amanç
Socis: 10€ / No socis: 12€

Dansa híbrida experimental
Claudia Mirambell presenta una proposta escènica al voltant de les expectatives i d’allò que podria ser i no és: el fum.
A través del cos i el moviment, l’escriptura i la paraula, i també de la imatge convida als assistents a transitar per aquestes sensacions. F.U.M és la fe en forma de teasers, sinopsis i promeses.
Vendre fum és un art infiltrat a la nostra vida quotidiana: convèncer, seduir i oferir el paradís sense poder-lo mostrar de forma tangible. El que encara no existeix no pot decebre. Investigar sobre el potencial del que no és tangible, perquè allò que no té forma és capaç de convertir-se en qualsevol cosa.

Entrada

Pepino Pascual

24/02/2023 – 20h
Ermita de Sant Amanç
Socis: 8€ / No socis: 10€

Souvenir Orquestra
Un viatge sonor, en el temps o fins i tot als propis records. Un concert “solo”, on els instruments ens desperten informacions amagades en el nostre ADN.
Pepino Pascual toca des d’instruments coneguts com el clarinet i el saxo a d’altres que poden ser inimaginables, desconeguts o inventats. Un espectacle que convida a tancar els ulls o a obrir-los molt, per copsar l’origen d’aquells sons que desprenen aromes de de llocs llunyans… i propers! O ens obren vies propies, profundes, naturals o juganeres per on la música pot fluir. Essències seleccionades des de l’amor als sons del món i de la vida. I a la música!

Entrada

Xefla poètica

11/03/2023 – 19:30h
Ermita de Sant Amanç
Socis: 8€ / No socis: 10€

Devoció per la paraula viva
Chantal Poch, Pau Gener Galin i Sílvie Rothkovic

Una vetllada de celebració de la poesia, del goig de copsar com es transforma la intimitat de la paraula escrita, que ens sol fer pensar, en l’imant de l’oralitat, que pot arribar a colpir-nos i encendre’ns. Una festa íntima amb poetes catalans contemporanis, la xefla feta de versos.
Tres poetes catalans que intercanviaran versos i converses, recitant els seus últims treballs i també alguns de nova creació.

Entrada

Blueroomess

17/03/2023 – 21:30h
Ermita de Sant Amanç
Socis: 8€ / No socis: 10€

Folk americà
Blueroomess és un grup que evoca sonoritats d’abans, amb una clara influència de la música tradicional nord-americana d’arrels amb una potent veu femenina.
Amb músics de diversos orígens, les seves composicions barregen diferents influències essent una barreja càlida de folk, country i blues amb el caràcter i estil laid back del Tulsa Sound i alhora amb la força i el dinamisme del Skiffle.
Un directe que omple l’espai, jugant amb les dinàmiques i atmosferes dels seus temes, busquen sempre connectar amb el públic i portar-los de viatge al seu univers musical.

Entrada

Marc Gascons

26/03/2023 – 12h
Ermita de Sant Amanç
Socis: 30€ / No socis: 40€

Taller i degustació gastronòmica
Aquesta vegada l’ermita es convertirà en una autèntica cuina. De la mà de Marc Gascons, xef i copropietari del restaurant Els Tinars –amb una estrella Michelin–, podreu gaudir d’un taller gastronòmic i participar en l’elaboració dels plats que el cuiner ganxó ha seleccionat especialment per a l’ocasió.
Aprendre de prop alguns secrets de la seva cuina i participar activament en la preparació dels plats colze a colze, en petit comitè.
En acabar la elaboració i cuinat del plats, arribarà el moment de degustar-los, acompanyats de bon vi i millor música.

Inscripció

Le Tangó

14/04/2023 – 21:30h
Ermita de Sant Amanç
Socis: 8€ / No socis: 10€

Un recorregut pel món musical porteny
Un duet de veu i guitarra que ens transportarà directes a Buenos Aires i la sonoritat més pura del tango i les cançons argentines.
Gabriela Grabowski (veu) i Matías Spadaro (guitarra criolla) prometen tangos, valsos, milongas i més, en un càlid recorregut pel suggerent món musical porteny. Tots dos músics compten amb una gran trajectòria i formació de diferents estils com el rock, el jazz el flamenc o la música clàssica. Troben a Le Tangó les influències musicals i la poesia de la ciutat que els ha vist créixer: Buenos Aires.
“Tus tangos son criaturas abandonadas que cruzan por el barro del callejón, cuando todas las puertas estan cerradas y ladran los fantasmas de la canción.”

Entrada

Xavi Lloses & Alex Pallí

28/04/2023 – 20h
Ermita de Sant Amanç
Socis: 8€ / No socis: 10€

Amb un dimoni a cada orella
Xavi Lloses i Alex Pallí barregen art sonor i visual en una creació escènica que transformarà estrepitosament l’interior de l’ermita. Un espectacle de dos artistes singulars, que de ben segur no deixaran indiferent a ningú.
Hi trobarem part de música, de poesia i de performace, de la mà d’aquest parell de dimonis, disposats a dinamitar qualsevol emoció en escena.

Entrada

La Tempesta

06/05/2023 – 18h+19h
Ermita de Sant Amanç
Socis: 8€ / No socis: 10€

Escoltant a Emahoy
Laia Pijoan interpreta algunes peces de la pianista compositora etíop Emahoy Tségue Maryam Guébrou, mentres la Julie Flotat, ballarina, escolta i improvisa. Un duo en femení que ens permetrà sentir la profunditat de la música d’Emahoy a través de la música i del moviment de la dansa.
“Atmosfèrica, poètica, intensa i enigmàtica. La música d’Emahoy sorprèn per la seva originalitat. Interpretar la seva música és connectar amb la bellesa. Les seves composicions desafien els generes establerts, et porten al món clàssic, a la improvisació de la música Africana, a les notes de color del blues i sobretot a un gran viatge interior.” Laia Pijoan, pianista intèrpret
“La música de Tségué Maryam Guébrou em fa viatjar cap a emocions profundes i variades. Sento com si la complexitat de les composicions relatessin d’alguna manera, el camí de la vida. Era un repte decidir ballar aquestes peces, em fa sentir que allà exposo el meu recorregut com a ballarina, des de la meva formació clàssica cap al rang ampli de possibilitats que obre el camp de la improvisació.” Julie Dreneau Flotat, ballarina, improvitzadora.

Entrada

P.A.R.S.A.

13/05/2023 – 22h
Ermita de Sant Amanç
Socis: 8€ / No socis: 10€

Versions de rock
P.A.R.S.A. és una banda formada per 4 músics que toca versions de rock anglosaxones. Formats el 2014 actuen regularment a Suïssa i amb aquest concert ho faran per primera vegada a Catalunya.
Hi sentirem Rage Against The Machine, Foo Fighters, Linkin Park, Limp Bizkit, Black Keys, Muse, Red Hot Chili Peppers i altres artistes del mateix estil.

Entrada

Bioconstrucció

21/05/2023 – 11h
Ermita de Sant Amanç
Socis: 6€ / No socis: 8€

Construeix la teva tova com es feia “antes”, per CocuArts
En aquest taller familiar coneixerem tècniques de construcció alternatives i construirem un maó amb palla, sorra, argila i terra. Pastarem amb els peus i parlarem dels diferents materials que es faran servir.
Una introducció divertida i adaptada als nens de com crear materials de construcció a partir d’elements naturals i els seus beneficis (aïllament, temperatura, calidesa, etc.) tal i com es feia als anys 40 i 50.
La Bioconstrucció parteix del principi d’integrar un edifici amb el seu entorn, realitzat amb materials de baix impacte ambiental o ecològic, reciclats, reciclables o que es poden obtenir mitjançant processos senzills i de baix cost com, per exemple, materials d’origen vegetal i biocompatibles. L’ús d’aquests materials lliures de químics, a més, redueix la toxicitat de l’ambient aportant beneficis tant per les persones com per l’entorn.

Inscripció

Duo Reyner-Vila

27/05/2023 – 19h
Ermita de Sant Amanç
Socis: 8€ / No socis: 10€

Vespre de lírica
La mezzosoprano Georgina Reyné i el guitarra Lluís Vila presenten un concert que ens transporta de la màgia del renaixement al lirisme de la música popular espanyola, passant per grans compositors per a guitarra com Mauro Giuliani i Fernando Sor.
Un viatge en el temps per gaudir de la música romàntica i popular que forma part dels records per a moltes generacions.

Entrada

La flor de l’autopista

03/06/2023 – 21h
Ermita de Sant Amanç
Socis: 10€ / No socis: 12€

Teatre a la pineda amb Cia. La Swanson
Un cementiri. Dues persones. On se situa la línia entre bons i dolents? Quines forces mouen els fils dels nostres actes? I fins on es poden arribar a tensar? Hi ha línies que, una vegada es creuen, no es pot tornar enrere.
Escrita i dirigida per Climent Ribera, i interpretada per ell mateix i Núria Gómez, és una obra de teatre d’intriga amb girs inesperats, que en aquesta ocasió es situa en un marc únic: l’exterior de l’ermita de Sant Amanç.
La Lídia i en Ricard connectaran a partir de les seves pèrdues i parlaran de les decisions preses en calent o en fred, de les dones que sempre naveguen per sota els homes, i de les pors, i de les plantes, i de les flors, moltes flors.
La Flor de l’Autopista és una història que es descabdella al voltant de la culpa, de la justícia, de la mort i de les nostres accions. Què passa quan una conversa trivial i inesperada es converteix en un moment crucial a la nostra vida?

Entrada