Los Sara Fontán

Precisa contradicció sonora

Los Sara Fontan és un passatge sonor eclèctic que et transporta a diferents estils musicals sense definir-se clarament en cap d’ells. La parella musical afincada a Calonge formada per Sara Fontan y Edi Pou, ens portarà el seu projecte com una clara improvització ben assajada al seu local. Tot un plegat de perfectes contradiccions que un cop a l’escenari esdevenen una sinergia musical idònia per disfrutar del viatge que ens proposen.

Bio

En només tres anys com a duet, Los Sara Fontan ja han fet gires per Espanya, Portugal, França, Suïssa i Alemanya, incloent festivals de naturalesa molt diversa i temples del bricolatge.

La Sara Fontan ha esperat fins ara per liderar un projecte sota el seu nom, després de 25 anys convivint amb el violí i explorant les seves possibilitats en tot tipus d’estils i formats, des del clàssic al noise, passant per conjunts electrònics, projectes de videodansa, improvisació dirigida, improvisació lliure, post-hardcore o pop. Al seu costat, Edi Pou, la meitat de ZA! –un dels duets més actius de la comunitat underground europea del Do-It-Yourself durant els darrers 15 anys–, assumeix el repte de convertir la percussió en melodia, barrejant bateria, malls i samples per tensar la dinàmica de minúscula a èpica.

Info

Dia: 28 de gener de 2022.
Hora: 20,00 h.
Lloc: Ermita de Sant Amanç.
Donació: 8,00 € (associats 6,00 € i menors de 13 anys gratuït).

Entrada anticipada

Properament

Passats