Després de dues setmanes de votació, la paleta de colors més votada, amb un 69% i 600 vots, va ser la de colors sòlids. Amb aquest petit procés participatiu, la gent de Sant Feliu va poder formar part de la tria dels colors i definir com seria el mural dels pròxims anys. Del 24 al 30 de juliol en Musclu va donar forma i color al nou mural artístic, amb l’ajuda de Leandro Flores Pérez i Sergio Martínez “Mimo”.

Aquí el teniu!

L’espai

La paret del pavelló municipal La Corxera és un espai d’art efímer i dinàmic. Al 2018 la Marina Capdevila hi va pintar per primera vegada un mural, en el marc del festival humorístic Singlot. L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha volgut renovar aquest gran llençol que dóna la benvinguda a la ciutat coincidint amb la commemoració de la 60a edició del Festival Porta Ferrada, i per aquest 2022, l’organització ha anat a càrrec de Mascanada6.

La temàtica

Sant Feliu de Guíxols i el Festival Porta Ferrada es vertebren al voltant de tres pilars. La música, un imant secret per a grups i estudis de gravació, i font d’inspiració per a artistes, des de Juli Garreta a Pau Donés, passant per Quercus o No More Lies. El patrimoni, com la mateixa Porta Ferrada, les ermites, el monestir, el Salvament, la Casa Patxot o les cases modernistes. I per últim, sempre de cara al mar, amb les seves antigues drassanes, el port, les platges i les cales. Coses molt nostres, com les julioles o l’anxova salada!

L’artista

En Gerard Valverde (Sant Feliu, 1983), conegut com a Musclu, és curiós i inquiet. Les seves il·lustracions es composen de motius i personatges en acció, que interactuen entre ells creant noves formes i motius. Sovint amanit amb un toc d’humor i referents musicals, fa que el seu estil sigui inconfusible i fàcilment reconeixible. Ha realitzat diversos cartells i també ha personalitzat objectes com bambes i instruments. Amb Lápices Muswel han auto editat diversos còmics que provoquen a qualsevol, arrencant un somriure amb les seves vinyetes.