Dorian Wood

17 de juny 2022 a les 21:30 h
Punta del Moll
41°46’36.6″N 3°01’58.8″E

Dorian Wood
Nascut a Los Ángeles i fill de pares costa-riquenys, transmet una intensitat d’alt voltatge amb l’expressivitat de la seva veu i la seva presència. Es defineix com un mag de la hipnosi, un huracà emocional que planta cara a tots els prejudicis del món sense apartar la mirada. Un concert carregat de tensió dramàtica que farà aflorar els sentiments i records del públic, a partir de la complicitat. Pura teràpia emocional.

La punta del moll
En un entorn que marca les coordenades i la identitat ganxona, on el vent la lluna i el mar seran els acompanyants. Una cosa molt nostra, com allò d’anar a la boia i tornar.

Raquel Lua

14 de juliol 2022 a les 19:30 h
Plaça del Puig
41°47’02.3″N 3°01’38.1″E

Raquel Lua
Compositora i cantat autodidacta, les seves influències provenen del fado, el flamenc i la música d’autor. Una música entre la lírica mediterrània de la cobla i el folk, amb la dolçor única de la seva jove veu i un toc electrònic. Les cançons del seu disc “Piel” han estat treballades per a sentir al màxim cada emoció. Les temàtiques d’aquest segon disc giren entorn de la vida, la sort i la mort. Podrem gaudir d’aquesta jove promesa en format duet (percussió).

La Plaça del Puig
Un espai que dona nom al barri, on s’han recuperat els safareigs i el refugi antiaeri. Generacions de ganxons provenen d’aquest barri estimat i de carrers costeruts amb les cases construïdes sobre pedra, el barri de Can Toni, Ca la Pura o Ca l’Augé.

Nico Roig

28 de juliol 2022 a les 20:30 h
Parc Central
41°47’13.9″N 3°01’41.7″E

Nico Roig
Fora de tota moda o tendència, amb molta sensibilitat i una riquesa musical i literària molt poc habitual, Nico Roig aconsegueix endinsar-nos als racons més amagats i, així i tot, més comuns de la psique humana. Sempre amb grans dosis d’humor i dramatisme. Es defineix a sí mateix com a “Cantautor de revolta psicològica” i ens oferirà en format trio un repàs als seus 4 àlbums. Amb influències de Caetano Veloso, Jorge Drexler, Albert Pla o Sufjan Stevens, sense perdre en cap moment la seva personalitat.

El Parc Central
Un espai verd relativament nou, on es recuperen els jardins de l’asil i s’obren al públic, ampliant la vegetació i les espècies botàniques plantades. Un petit oasi enmig del poble, amb grades incloses!

Lu Rois + Santi Careta

11 d’agost 2022 a les 20:30 h
Sant Elm
41°46’28.7″N 3°01’38.6″E

Lu Rois + Santi Careta
Transmetre-li pau i confort. Explicar-li que (ehem) tot anirà bé. Lu Rois ha escrit aquesta carta. Es diu ”Luna nueva”, com aquella lluna que no brillava al cel la nit que va néixer. Els ingredients que atorguen personalitat a la seva música són: una veu trencadissa, un piano còsmic i unes cançons carregades de sensibilitat. Acompanyada del guitarrista Santi Careta, plegats modulen la intensitat de cada cançó de manera exquisida i acollidora, fruit d’un procés orgànic i col·laboratiu.

Sant Elm
Sant Elm, lloc obligat de pelegrinatge per a tot ganxó quan té un mal dia o necessita agafar aire. És un dels llocs on el mar i el cel prenen més força. Ferran Agulló es va inspirar en aquesta vista quan va batejar aquest tros de món com la “Costa Brava”.

The New Raemon

18 d’agost 2022 a les 20:30 h
El Salvament
41°46’48.0″N 3°02’07.8″E

The New Raemon
El projecte en solitari de Ramón Rodríguez (frontman de Madee), entre el pop-indie i el folk amb una trajectòria orgànica i viva. Amb al pas del temps, les pors i les ombres prenen forma i presència a través de les seves cançons. Discs més recents: ‘A Los Que Nazcan Más Tarde’ (BMG Spain, 2021) i ‘Así Caen Los Días’ (BMG Spain, 2022), escrits a sis mans amb David Cordero i el ganxó Marc Clos.

El Salvament
Una antiga estació de salvament de nàufrags construïda al s. XIX, situada a la punta dels Guíxols, un esperó que divideix la badia en dos ports naturals: Calasanç i l’Abric. Un espai també emblemàtic i de visita obligada, que compta amb un niu de metralladors construït al 1936.

Mendra + Punk’o’Guíxols

2 de setembre 2022 a les 21:30 h
Pl. Drets Humans
41°47’31.1″N 3°01’21.4″E

Mendra
Les Mendra saben que no hi ha res més punk que la honestedat. Uns temes que expressen exactament allò que són: música, soroll, vibració, comunitat.

Punk’o’Guíxols
Grup de covers punk rock dels 90’s que disfruten tocant temes dels seus ídols juvenils. Si barreges dos germans amb amics de l’adolescència aquest és el resultat!

La Plaça dels Drets Humans
Vilartagues és Sant Feliu, com també és música el rock o el punk. Un espai clau que ha sigut punt de trobada, de joc i de llargues xerrades per a molts de nosaltres.