Creativitat Sonora

Aprèn a expressar-te mitjançant el so!

Mitjançant els sentits, ens connectem al nostre entorn, però la multitud d’inputs i la superpoblació visual ha acabat per saturar-nos i ha fet que els passem directament per alt en la majoria de casos. Però existeix una vibració que ens connecta a l’entorn des d’abans de néixer i que s’instal·la al nostre cervell per sempre; es tracta del so. Amb aquests tallers treballarem amb la música, les paraules, els efectes de so… El resultat de tot això seran les sessions musicals de DJ, els podcasts i la producció musical.

Properament

Plàstica

Gaudeix i creix amb les arts plàstiques!

Volem promoure el talent artístic i habilitats creatives dels alumnes. Ensenyar als nens, nenes i joves a fer ús de les seves pròpies eines; deixar-se anar, expressar-se sense restriccions, aprendre el valor de la col·lectivitat… Desenvolupar la creativitat, el coneixement, la innovació i el creixement personal. Descobrir l’art com a eina de suport i utilitzar-la pel desenvolupament personal dels infants.

Properament

Teatre

Descobreix les teves possibilitats expressives!

Crear històries, inventar personatges, explorar la nostra creativitat… Volem descobrir el joc teatral a partir de la feina en equip, i mitjançant el coneixement del propi cos i la veu, aprendrem a dominar l’espai i diversos elements escènics. Desenvoluparem les capacitats i habilitats que transcendeixen l’escena, com aprendre a gestionar les emocions, proposar idees i adaptar-nos a les dels altres.

Properament